Wij horen heel graag jouw clickmoment! Deel je clickmoment in het onderstaande formulier.

Showing 6 comments
 • Anne-Marie
  Beantwoorden

  Een avond in een prachtig restaurant in Houtbay Zuid-Afrika. Een vriendelijke dame als serveerster en wij als gezin aan tafel. Een lieve lach, een super gastvrouw die ons de hele avond goed bediend en leuk is met de kinderen. Mijn ogen kunnen haar niet los laten…. ik wil clicken in dit mooie land in dit mooie restaurant…best spannend maar ik ga het toch doen. Ze verdient hem deze mooie bijzonder click BeYoutiful wat dat is zij…

 • Claudette
  Beantwoorden

  Prachtig om te lezen Anne-Marie! Een bijzonder gevoel dat er nu ook in Zuid-Afrika geclickt wordt. Tja..feel connected

 • josta
  Beantwoorden

  Lieve lieve Myrna,

  Ooit mocht ik jouw juf zijn. Toen al was je steeds met bloemen bezig. Schilderen, tekenen, knutselen, vouwen, van alles maakte jij bloemen.
  Nu, jaren later, ben je de trotse, gepassioneerde eigenaresse van een prachtige bloemenwinkel in Huissen, Myrna’s bloemenwinkel a living dream!

  De weg die je bent gegaan was (en is) niet altijd makkelijk, maar jij volgt steeds je hart Myrna en dat doe je zo goed!
  Je enorme passie voor bloemen is je drijfveer en dat straal je uit, dat zie je in je winkel en in de prachtige boeketten die je maakt.

  De click “she believed she could so she did” is voor jou gemaakt! je was blij verrast toen ik deze bij je clickte.

  Lieve myrna ik ben zo ontzettend trots op je!!!!

  • Claudette
   Beantwoorden

   Wat mooi Josta! Eigenlijk vanaf de kleuterschool al duidelijk waar je passie lag Myrna en dan zoveel doorzettingsvermogen hebben om je droom waar te maken. De naam van je winkel klopt helemaal: a living dream!

 • Rahima
  Beantwoorden

  November 2014.
  Ik zit op de vooravond van een belangrijke rootsreis te nippen van een wijntje aan tafel bij Claudette. Wat heb ik er zin in om te gaan…en oh…als iemand mij nog enthousiaster kon maken dan ik al was, dan was dat Claudette wel! Maar ook juist zíj voelde als geen ander aan dat er nog spanning was van iets waar ik heel erg tegenop zag. Na een traan, een mooi gesprek en een knuffel, kreeg ik -uit de allereerste proefserie, vers van de pers- mijn eerste Click: “YOU CAN DO IT!”
  Trots heeft hij aan mijn handtas gehangen en is hij mee op reis gegaan naar de andere kant van de wereld. In de riksja, in het hutje met een rieten dak…overal bemoedigde de click (lees: mijn vriendin) mij even met een korte knipoog. Vanaf het moment dat ik de click zelf niet meer nodig had, reist hij elders in de wereld van fietsstuur naar tas naar mok. Ik wenste dat ik soms even kon zien wie er allemaal al een lach op hun gezicht heeft gekregen van deze click…
  FEEL CONNECTED met CLICK is iets wat ik aan den lijve heb ondervonden!

  • Claudette
   Beantwoorden

   Ben zo ongelofelijk trots op je!! Je gaat geen berg uit de weg maar begint gewoon met de eerste stap en uiteindelijk brengt je dat naar de top! Het gaat om de wandeling, uiteindelijk staan we even stil op de top, genieten we van het uitzicht en lopen we ook weer verder. Wees trots op elke stap die je neemt want dat mag je echt zijn xx

Leave a Comment

0