MEDIA

Happinez

In het jaar van de lancering van Click the Message werd ons concept gelijk opgepakt door Happinez. Klik op de afbeelding voor een grote weergave.

Flair

Feel good; Flair maakt het dagelijks leven sprankelend. Bij deze filosofie hoort natuurlijk een stukje over Click the Message. Klik op de afbeelding voor een grote weergave.

Het Vermoeden

Het Vermoeden is een nieuw magazine over alles dat het leven waardevol maakt. Klik op de foto voor een grote weergave van de advertentie.

Linda Meiden

LINDA.meiden, voor de leukste jonge vrouwen van Nederland. Ook deze meiden clicken! Klik op de foto voor een grote weergave van de advertentie.

Informatie voor de pers

Voor interviews met Petra Bekema of algemene informatie over Click the Message kunt u het beste contact met haar opnemen via 06-23 76 22 32 of mailen naar info@clickthemessage.com.

Meer informatie over Click the Message

Met een bereik van meer dan 50.000 vrouwen per maand via de eigen Sociale Media kanalen is Click the Message spraakmakend en niet meer weg te denken als feelgoodorganisatie! Click the Message verbindt! Positieve en inspirerende berichten voor iedereen. Wie verras jij met een klein momentje van geluk?

Meer aandacht voor Click the Message op het net!

Ook op het web wordt er geschreven over Click the Message. Voor een overzicht hebben wij hier een korte lijst voor je gemaakt.

0