Petra

Wat geweldig om hier wat voor jullie te schrijven om me voor te stellen. Na een tijd van voorbereiding gaat het nu echt gebeuren! Alles valt op zijn plek en het is tijd om mezelf te gaan voorstellen. Mijn naam is Petra Bekema en ik heb de geweldige kans gekregen om Click the message over te nemen. Dit was voor mij een uitdaging op precies het juiste tijdstip. Mijn wens is dat we elkaar meer durven te waarderen, eens zeggen hoeveel de ander voor je betekent. Hoe leuk is het om een ander een compliment te geven! Niet alleen prive, maar ook zakelijk. We werken steeds vaker procesmatig, maar juist wanneer we werken met ons hart komt er verbinding en groeit er iets moois. Mijn wens is om ook binnen bedrijven en instellingen te gaan clicken om te laten weten wat voor toppers daar elke dag hard aan het werk zijn en elke dag weer klaar staan voor een ander.

Het is tijd voor een persoonlijk en bewust compliment! Een compliment dat je bij je draagt en je laat groeien, iets dat je de waardering geeft waar je recht op hebt.

Daarnaast zou ik ook willen gaan clicken bij bijzondere levensgebeurtenissen. Want hoe leuk zou het zijn als je kan clicken met je gasten na je overgetelijke huwelijksdag? Maar ook bij het afscheid van het leven, met een tekst die belangrijk is geweest en hoop en kracht heeft gegeven voor de nabestaande.

Probeer het eens en voel de magie die ontstaat na een click!

verbinding

Click The Message maakt het voor iedereen mogelijk betekenis te geven aan een moment. Voor iedereen een bijzonder momentje van welgemeende aandacht. Een positieve boost de wereld in, feel connected!

positiviteit

Positief denken en leven levert je alleen maar winst op! Met Click The Message kan je een beetje positiviteit en geluk doorgeven aan iedereen die je dierbaar is en ook de onbekende die je een bijzonder momentje gunt. Uiteindelijk is aandacht het mooiste wat je iemand kunt geven. Laten we de cirkel van positiviteit met zijn allen groter maken, ieder op zijn eigen manier, dan wordt de wereld vanzelf een beetje mooier en beter.

inspiratie

‘ Verandering begint bij jezelf! ‘ Dus droom, durf, doe en deel. Wees een inspiratie voor jezelf dan ben je het ook gelijk voor anderen. Click The Message inspireert! Met positieve energie maak je het verschil en dat willen we graag overbrengen!

• BEKIJK VIDEO CLICK THE MESSAGE •

0